Het merk Scotch R’belle is alleen geschikt voor kinderen

Scotch R'belle

Hemels for kidsHet onderwerp van vandaag gaat over kinderkleding. Wisten jullie dat je bijna net zoveel merken hebt als bij volwassenen. De markt van kinderkleding wordt dan ook steeds groter. Waar je vroeger slechts enkele merken had als Retour Jeans, Scotch R’belleScotch Shrunk en V8 heb je er tegenwoordig veel meer. Dit komt ook omdat ouders hun kinderen tegenwoordig in trendy en ‘stoere’ kleren rond wil laten lopen. Merkkleding is dan ook helemaal niet duur. Voorals als je het via hemelsforkids.nl besteld. Zelf had ik hier laatst een rokje gekocht voor mijn nichtje. Ik weet dat zij hier na een half jaar uitgegroeid is, maar ik kon het niet laten om het te kopen. Vooral ook, zoals gezegd omdat het niet eens duur was.

Rokje van het merk Scotch R’belle

Kinderkleding

Dit rokje was dus van het merk Scotch R’belle, kennen jullie deze al? Dit is dus een van de trendy merken die verkrijgbaar zijn bij Hemels for Kids. Ik vind het een stoer rokje waar mijn nichtje zeker mee zal opvallen. Dit merk heeft overigens nog meer als alleen maar rokjes, zoals shirtjes, broeken en jassen. Zeker aan aanrader wart mij betreft.

De online bestelling verliep trouwens ook heel eenvoudig. Allereerst ging ik naar de meisjesmerken. Vervolgens ging ik zoeken op maat. Deze had ik dan ook aan mijn tante gevraagd. Op de eerste pagina stond dit stoere rokje dus. Ik kan dan ook niet wachten totdat zij het eenmaal aan heeft. Vooral ook omdat ik dit dan weer met jullie kan delen.