Bijna naar Bali

Volgende week is het zo ver, dan vertrek ik voor zes weken naar Bali met mijn vriend. Ik kan echt niet wachten. Bali is al heel lang een bestemming waar we erg graag heen willen. Het is er tot nu toe nooit van gekomen omdat mijn vriend en ik beide fulltime werken en daarom niet zomaar zes weken vrij kunnen krijgen. Gelukkig is het ons nu wel gelukt om beide op dezelfde datum voor zo’n lange tijd vrij te nemen. Super fijn van onze werkgevers.

 

De vliegtuigreis zelf hebben we al maanden geleden geboekt. De route die we in Bali willen gaan afleggen hebben we pas vorige week helemaal uitgestippeld. We hebben samen op internet naar mooie plekjes gezocht en een speciale route samengesteld. Ook hebben de hotels nu uitgezocht en alles geboekt. Toch wel een rustgevend gevoel. We wilden eerst gewoon gaan en daar wel zien waar we uitkomen. Ik heb echter van bekenden te horen gekregen dat veel hotels vaak volgeboekt zitten en ik heb geen zin in drama op vakantie.  Alles is nu tot in de puntjes geregeld en ik leef erg naar het moment toe.

 

Tas kopen voor op het strand

Deze week ben ik al druk aan het kijken wat ik allemaal mee wil nemen! Ik ga immers 6 weken week dus moet wel genoeg kleding en schoenen meenemen. Omdat ik deze week gewoon fulltime aan het werk ben heb ik online wat leuke kleding besteld. Ook wilde ik nog een leuke tas kopen voor op het strand en ben ik gegaan voor een super leuke tas van Abbacino. Het is de Abbacino Santandria Strandtas. De mooie strandtas is gemaakt van raffia, een materiaal dat vervaardigd is van repen blad van de raffiapalm. De tas heeft hierdoor echt een beach look.

 

Vooral erg fijn zijn de lange en korte hengsels. Je kunt de strandtas dus zowel aan de arm als over de schouder dragen. De tas is heerlijk groot en sluit door middel van een trekkoord. Al mijn spullen zoals een handdoek, een leesboek, mijn mobiel, zonnebril en portemonnee gaan hier met gemak in. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop en kan niet wachten om hem in Bali te gebruiken. Ben jij weleens in Bali geweest? Zo ja, heb je nog leuke tips?