Professioneel je Tattoo verwijderen

De laatste tijd zat ik me flink te ergeren aan mijn tattoo. Op jonge leeftijd heb ik die een keer laten zetten, maar hij is helemaal niet meer mooi. Ik wilde daarom mijn Tattoo verwijderen en wellicht een nieuwe zetten. Ik ben toen op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en kwam vervolgens uit bij Kliniek Veldhoven. Zij hebben ontzettend veel ervaring op het gebied van tattoo’s en andere operatieve behandelingen. 

Telefonisch had ik contact opgenomen met Kliniek Veldhoven. Zo had ik verteld dat ik graag mijn tattoo weg wilde laten halen. Dat was geen enkel probleem en na 6 dagen kon ik al langskomen voor een intake.

De intake verliep uitstekend. Ik werd professioneel geholpen en gerust gesteld. Aangezien ik erg zenuwachtig was voor een operatieve behandeling gaven ze mij ook de mogelijkheid om je tattoo weg te laten halen via een laserbehandeling.

De laserbehandelinglaser

Alles ging erg snel. Met vijf dagen kon ik al langskomen voor mijn tattoo. De behandeling verliep uitstekend. Ik werd goed geholpen en het resultaat mag er ook wezen. Je ziet er bijna niks meer van terwijl we nog geen maand verder zijn. Wat betreft de kosten valt het reuze mee terwijl je super professioneel geholpen word. Het is daarom ook echt een aanrader om hier je tattoo weg te laten halen. Meer informatie over Tattoo verwijderen kan je vinden op de website. Indien je vragen heb kan je te allen tijde contact opnemen met Kliniek Veldhoven.