De mini urn; Voor een subtiele herinnering aan een overleden dierbare.

De mini urn is een subtiele vorm van asbestemming, met een symbolische hoeveelheid as van een overleden dierbare. De mini urn voldoet in een aantal specifieke behoeften; Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een mini urn in het geval van een asverstrooiing, maar toch een kleine hoeveelheid as bewaard wenst te worden voor een tastbare herinnering met een kleine, symbolische hoeveelheid as. Daarnaast wordt vaak voor een mini urn gekozen wanneer meerdere familieleden en/of vrienden een persoonlijk & tastbaar aandenken aan een overleden dierbare wensen. Maar ook wanneer de voorkeur wordt gegeven aan een subtiele tastbare herinnering, die niet erg opvalt en eenvoudig binnen een bestaande interieurstijl in te passen is, is de mini urn een geschikte optie.logo (5)

De mini urn werd in eerste instantie veelal als een ‘kleiner model’ van een bestaande urn gepresenteerd, echter is de diversiteit de laatste jaren extreem toegenomen, waarbij er een ruime keuze is op het gebied van verschillende soorten. Het aantal modellen, vormen, stijlen, kleuren, materiaalsoorten en thema’s is enorm. Van klassieke stijlen, urn-vormig & vaasvormig van keramiek en natuursteen, tot strak & modern, met aparte en eigentijdse vormen van RVS, glasfiber en kunststof. Wat uw specifieke wensen en voorkeuren ook zijn, bij UitvaartUniq vindt u een passende mini urn.44108822

Over UitvaartUniq.nl.

Een Mini urn bij UitvaartUniq.nl; Voor een subtiele tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie mini urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.